Азаров вимагає від Ющенка прийняти Бюджет-2007

Понеділок, 27 листопада 2006, 16:36

Перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров закликає президента Віктора Ющенко не затримувати підписання законопроекту про внесення змін у систему оподатковування з огляду на те, що така затримка "може залишити країну без бюджету на 2007 рік".

Про це глава Мінфіну сказав 27 листопада на зустрічі президента Віктора Ющенко із промисловцями та підприємцями.

"Цей податковий закон з'явився як результат компромісу. Ми врахували вимоги президента і забрали з тіла бюджету вперше за багато років дві дуже серйозні, великі позиції - податкова позиція й позиція приватизація. Ми їх виділили в окремі закони. Але тоді провис бюджет, провис баланс бюджету. І зараз, поки не буде підписаний податковий закон - може, там й є недосконалі норми, але грати з тим, що з окремих негативних моментів можна накладати вето на цей закон, можна всю країну підвішувати без ресурсу, я б нікому не рекомендував", - заявив Азаров.

Нагадаємо, у п'ятницю Верховна Рада прийняла в цілому Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань оподатковування" N2481. За таке рішення проголосували 245 народних депутатів.

Реклама:

Ліга

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!