Мін'юст відмовився реєструвати Асоціацію споживачів нафтопродуктів

П'ятниця, 24 листопада 2006, 15:41

Міністерство юстиції відмовилося реєструвати українську Асоціацію споживачів нафтопродуктів.

Мін'юст залишив заяву засновників Асоціації без розгляду, оскільки, на думку чиновників, цілі діяльності Асоціації споживачів нафтопродуктів (АСН) не відповідають ряду статей українського законодавства.

Поки що детальних пояснень, чому мета організації – "всіма законними способами сприяти захисту прав споживачів нафтопродуктів", суперечить українському законодавству - від міністерства юстиції не отримано.

Українська Асоціація споживачів нафтопродуктів нині виступає найбільш активним критиком необґрунтованого втручання уряду у справи галузі, а також практики закритих від громадськості домовленостей між найбільшими гравцями нафтового ринку та урядовцями.

Реклама:

АСН - добровільне об'єднання громадян, яке має на меті захист інтересів споживачів бензину, дизелю та інших видів палива.

У своїй діяльності Асоціація дотримується принципів підтримки вільного ринку, створення більш прозорих відносин між бізнесом та владою.

Пріоритетні питання АСН - демонополізація галузі, встановлення прозорого ціноутворення на нафтопродукти, сприяння підвищенню якості палива.

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!