Семенюк проконтролює виконання інвестзобов'язань Міттала

Вівторок, 30 травня 2006, 17:45

Фонду держмайна доручено забезпечити виконання договору в частині нарахування дивідендів на державну частку в статутному фонді за результатами роботи в 2005 році, а також у частині підвищенні тарифів оплати праці на підприємстві.

Уряд доручив Фонду державного майна вжити заходів по забезпеченню виконання власником "Mittal Steel Кривій Ріг" договору купівлі-продажу. Про це говориться в постанові Кабінету міністрів "Про підсумки соціально-економічного розвитку України" N733 від 25 травня 2006 року, повідомляє ugmk.info.

Фонд уже одержав від профспілкового комітету підприємства інформацію про те, що тарифні ставки робітникам і посадові оклади керівництву, фахівцям і службовцям підприємства будуть підвищені у два етапи: на 10% з 1 січня 2006 року й на 5% - з 1 червня 2006 року.

Нагадаємо, за результатами перевірки виконання умов договору купівлі-продажу, комісія Фонду зафіксувала невиконання пункту договору, що стосується підвищення тарифу оплати праці відповідно до прожиткового мінімуму.

93,02% пакет акцій ВАТ "Криворіжсталь", пізніше перейменованого у ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг", був придбаний 24 жовтня 2005 року в Києві на публічних торгах за 24,2 млрд. грн. при стартовій ціні 10 млрд. грн..

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!