Інвестори готові реанімувати Луцький аеропорт

Неділя, 7 лютого 2010, 14:54

ТОВ "Альфа Транзит" пропонує Волинській обласній раді передати ій 76% акцій ВАТ "Луцьке авіапідприємство" в оперативне управління під конкретні інвестиційні зобов'язання.

Про це повідомляє прес-центр Волинської обласної ради, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

ТОВ "Альфа Транзит" звертається до вас (Волинської облради) з пропозицією про передачу в оперативне управління 76% акцій ВАТ "Луцьке авіапідприємство" під конкретні інвестиційні зобов'язання", - йдеться у зверненні компанії до облради.

На думку потенційного інвестора, необхідно вжити термінових заходів, щоб не допустити зриву будівництва резервного аеропорту в Луцьку.

Реклама:

"Альфа Транзит" зобов'язується виконати всі умови, які були передбачені при проведенні аукціонів з інвестування Луцького аеропорту та його підготовки до Євро-2012 за винятком встановлення реальних термінів будівництва (до 1 квітня нинішнього року).

Наприкінці грудня 2009 аукціонний центр Волині намагався повторно провести аукціон з інвестування в аеропорт, проте він не відбувся, тому що на конкурс було подано заявку лише від "Альфа Транзит".

Як повідомлялося, 50%+1 акція "Луцького авіапідприємства" були виставлені на конкурс із початковою ціною 2,84 млн. грн.

Передбачалося, що 1 квітня 2010 польські авіалінії переведуть свої рейси на Луцький аеропорт, тому що Львівський аеропорт закривається на реконструкцію до Євро-2012.

Призначений на 24 листопада відкритий конкурс з продажу 50% +1 акція ВАТ "Луцьке авіапідприємство" не відбувся через відсутність попиту.

В даний час Волинській облраді належить 70,4185% акцій ВАТ, ще 24,0723% володіє ЗАТ Інвестиційна компанія "Фінансово-виробничий союз" (Київ).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: