Рекапіталізацію банків "гальмує" НБУ?

Вівторок, 9 червня 2009, 16:36

Прийняття Кабінетом міністрів остаточного рішення щодо рекапіталізації Укргазбанку, Родовід Банку та банку "Київ" затягується через відсутність в уряді необхідних документів від Нацбанку.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" з посиланням на джерело в Кабміні.

За даними співрозмовника агентства, минулого тижня Нацбанк так і не передав Міністерству фінансів статутні документи цих банків, приведені у відповідність до досягнутих 27 травня між Мінфіном і НБУ домовленостями щодо рекапіталізації.

"Кабмін через відсутність документів від Нацбанку поки що не може розглянути питання. Зараз потрібні документи про фактичне приведення статутних документів і капіталів у відповідності з тими пропозиціями", - цитує агентство його слова.

Реклама:

Як відомо, остаточне рішення щодо рекапіталізації перших трьох банків Кабмін мав намір ухвалити в суботу, 30 травня, потім, за неофіційною інформацією, - на позачерговому засіданні 5 червня.

Разом з тим, інформацію про стан капіталів банків, а також про суми, необхідні для вливання в рекапіталізуємі банки, Міністерство фінансів і Нацбанк узгодили ще 27 травня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!