У Києві запровадили знижки на комунальні послуги для вразливих груп мешканців

Четвер, 8 вересня 2022, 19:59

Київська міська рада запровадила знижки на оплату комунальних послуг для низки категорій мешканців, зокрема – для постраждалих від війни та закладів харчування, які займаються волонтерством.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Знижки запроваджені тимчасово, на час дії воєнного стану. Відповідне рішення було прийнято 08 вересня на засіданні Київської міської ради.

Рішення Київської міської ради передбачає повністю або частково скасувати нарахування комунальних платежів за обслуговування прибудинкової території, вивіз твердих побутових відходів, постачання холодної води та водовідведення на час дії воєнного стану для таких категорій:

Реклама:
  • у 100% обсязі для осіб, які постраждали внаслідок російсько-української війни;

  • у 50% для установ та організацій, які розміщують на своїх житлових площах внутрішньо переселених осіб, особистий склад територіальної оборони, Збройних Сил та Національної гвардії на період розміщення таких осіб;

  • у 30% на всі комунальні платежі для соціально-незахищених верств населення міста Києва;

    Реклама:
  • у 50% для установ та організацій, які здійснюють діяльність у сфері громадського харчування та забезпечують на волонтерських засадах гарячим харчуванням незахищені верстви населення, які перебувають у місті Києві, особовий склад територіальної оборони або Збройних Сил та Національної гвардії.

Реклама: