Один з найбільших російських авіаперевізників скасував міжнародні рейси

П'ятниця, 4 березня 2022, 13:34

Російська авіакомпанія S7 Airline з 5 березня закриває всі міжнародні рейси.

Про це перевізник повідомив у власному телеграм-каналі.

"Пасажири скасованих рейсів отримують повідомлення від авіакомпанії, наші фахівці працюють з ними у представництвах S7 Airlines. Вони допомагають туристам повернутися додому на рейсах авіакомпаній-партнерів. Пасажири скасованих міжнародних рейсів можуть оформити повне повернення вартості квитка після отримання SMS про скасування рейсу", – йдеться у повідомленні.

S7 Airline (юридично ЗАТ "Група компаній С7") один з найбільших авіаперевізників країни-агресора. Його парк станом на січень 2022 року налічував 101 судно, з яких 84 – літаки американського Boeing та європейського Airbus, майже одразу після початку військової агресії проти України ввели санкції відносно російських авіакомпаній.

Реклама:

Читайте також: Літати будуть на жигулях: як Росія похоронила свою цивільну авіацію

Детальніша інформація на офіційному сайті S7 Airline відсутня. Останні новини компанія публікувала за два дні до початку агресії диктаторської Росії проти України.

Раніше найбільший авіаперевізник країни-агресора – контрольований державою "Аерофлот" повідомив про скасування рейсів та тимчасово призупинити виконання польотів до низки країн цивілізованого світу, через закриття повітряного простору ЄС та Канадою. Парк "Аерофлоту" налічує 185 літаків, з яких 179 – Boeing та Airbus.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: