PROMOTED

Visa та Moneyveo оголосили про стратегічне партнерство

Четвер, 8 квітня 2021, 16:05
 

Visa та Moneyveo підписали угоду про стратегічне партнерство для просування цифрових платежів серед клієнтів Манівео.

7 квітня 2021 року світовий лідер в області цифрових платіжних технологій Visa і лідер небанківського споживчого кредитування в Україні компанія Moneyveo оголосили про підписання угоди про стратегічне партнерство. Його мета – спільний розвиток безготівкових платіжних інструментів.

В рамках цієї співпраці компанії планують спільно впроваджувати інноваційні рішення на базі передових технологій і продуктів Visa і Moneyveo, щоб зробити безготівкові платежі ще зручнішими і безпечнішими для своїх клієнтів.

"Наша мета – надавати клієнтам максимально зручні, швидкі та надійні фінансові сервіси в будь-який час в будь-якому куточку країни. Екосистема Манівео будується за принципом Digital 360, а цифрові технології застосовуються в усіх напрямках бізнесу. Співпраця з Visa стала логічним продовженням шляху постійного розвитку та інноваційності. Завдяки нашому стратегічному партнерству, ми виводимо на ринок принципово нові продукти і проривні рішення, що трансформують галузь небанківського кредитування", – прокоментувала Альона Андронікова, Group CEO Moneyveo.

"Компанія Visa уважно стежить за ринком небанківського кредитування, розуміючи всю його значущість і потенціал. Манівео – визнаний лідер цієї галузі в Україні, в тому числі щодо впровадження інновацій. Впевнена, що великий міжнародний досвід Visa у створенні і розвитку фінтех-продуктів разом з глибокою предметною експертизою Moneyveo здатні встановити абсолютно новий рівень якості сервісу споживчого кредитування", – додала Віра Платонова, старший віце-президент, генеральний менеджер Visa в Україні, Грузії, країнах СНД і Південно-Східної Європи.

Visa і Moneyveo також планують проводити спільні дослідження ринку і маркетингові кампанії. Партнери сподіваються, що співпраця підвищить участь клієнтів Манівео в безготівковій економіці і сприятиме подальшій цифровізації індустрії небанківського споживчого кредитування в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!