Український електробайк зібрав на Kickstarter втричі більше, ніж хотів

Середа, 1 листопада 2017, 14:01

Електробайк Delfast з рекордним запасом ходу завершив кампанію на Kickstarter з результатом 165 800 доларів, що в три рази більше, ніж встановлена ​​мета, якої вдалося досягти менше ніж за добу.

Про це повідомляє Ain.ua.

За словами СЕО Delfast Данила Тонкопія, очікування "заявити про себе світові" більш ніж виправдалися.

"Про нас написали TechInsider, Mashable, Yahoo, нас показали NewsWatch на американському телебаченні. Один тільки вчорашній ролик від Futurism в фейсбуці набрав півмільйона переглядів. Це говорить про те, що увага до проекту висока з усього світу", - сказав він.

Реклама:

З запуском кампанії Delfast допомагали досвідчені українські "краудфандери" - команда Concepter, яка давно просуває на майданчику свої власні продукти, серед яких спалах для смартфонів iBlazr.

Нагадаємо, електробайк Delfast Prime model здатний проїхати рекордні 380 км на одному заряді із середньою швидкістю 45 км/год або максимальної 55 км/год. Також модельний ряд розширили моделями Top, який можна розігнати до 80 км/год, і Lite - з полегшеною рамою і відносно низькою ціною.

За словами Тонкопія, більшість бекерів замовили Prime-версію з великою дальністю пробігу. На другому місці за популярністю модель Top з потужнішим двигуном, але меншим запасом ходу. Поставки заплановані на квітень-травень 2018 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!