"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Київводоканал" заплатить 53 мільйони тестю Насірова за ремонт каналізації

П'ятниця, 11 листопада 2016, 09:51

ПАТ "АК "Київводоканал" за результатами тендерів уклав дві угоди з ТОВ "Альтіс-Спецбуд" про будівельно-монтажні роботи на загальну суму 52,92 млн грн.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", пишуть "Наші гроші".

За 39,8 млн грн до 15 листопада 2017 року реконструюють самопливний каналізаційний колектор, відновлять автодорогу та зелені насадження по вул. Зодчих у Святошинському районі.

Заявки ПП "Водоліт", ТОВ "Концерн "Київпідземшляхбуд" і ТОВ "Укртеплобудіндустрія" були на 5-7% дешевшими, але їх відхилили через різні претензії до довідок, аналогічних договорів, строку дії пропозицій, відсутністю фінзвітності тощо.

Реклама:

Дорожчим конкурентом було ПрАТ "БМУ-53".

За 13,12 млн грн до 10 березня 2017 року реконструюють аварійну ділянку водопроводу по вул. Бальзака від вул. Сабурова до вул. Цвєтаєвої у Деснянському районі.

ПП "Інбудсервіс", ТОВ "Будгарант Плюс", ПП "Сінта-Сервіс" і ТОВ "Львівський будівельний холдинг" пропонували на 8-18% нижчі ціни, проте їх теж відхилили за недоліки паперів.

"Альтіс-Спецбуд" контролює Олександр Глімбовський – тесть голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Пакет із 10% акцій бориспільського "БМУ-53" належить ТОВ "Компанія з управління активами "Альтіс-Траст" із тієї ж корпорації "Альтіс-Холдинг" Глімбовського. Ще 75% має кіпрський офшор "Soratel Consultants Limited".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: