Коболєв: глава "Укргазвидобування" отримуватиме чверть від можливого окладу

Середа, 27 січня 2016, 15:51

Глава НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв розповів, що зарплата глави "Укргазвидобування" Олега Прохоренко, яка складає 398 тисяч гривень на місяць - це 25% від можливого заробітку.

Про це глава НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв розповів в інтерв'ю виданню "Дело".

За його словами, рішення підвищити зарплату було прийнято в "Нафтогазі".

"Ми взяли постанову Кабміну за бенчмарк і визначили рівень конкретно для УГВ. Тому що всі інші огляди зарплат, які є у нас і на підставі яких розраховували цю постанову, говорять про ще більш високому рівні оплати праці, ніж зазначено в ньому", - заявив глава "Нафтогазу".

Реклама:

За словами Коболєва, у постанові зазначено, що у керівника такого рівня загальна компенсація ділиться на два компоненти: фіксована ставка - 25% і бонуси - 75%, які залежать від досягнення керівником показників очікуваної ефективності.

"На всі додаткові виплати керівник зможе розраховувати тільки після того, як ми узгодимо параметри, від яких залежать додаткові виплати, коли визначимо, якого приросту видобутку газу він повинен домогтися, щоб отримати бонус", - сказав він.

Також, Коболєв додав, що надалі планується підвищення зарплат і в решті компаній групи "Нафтогаз".

Нагадаємо, що на Погоджувальній раді голова депутатської групи "Воля народу" Ярослав Москаленко повідомив, що оклад голови правління ПАТ "Укргазвидобування" Олега Прохоренко, разом з бонусами становить майже мільйон гривень на місяць.

Олег Прохоренко підтвердив ЕП, що його оклад дорівнює 398 тисячам, проте ніяких надбавок і бонусів він не отримує.

Нагадаємо, що голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв отримує зарплату близько 1,5 тисячі євро на місяць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!