Постачати вугілля "Центренерго" хочуть 35 компаній

Четвер, 6 серпня 2015, 14:22

ПАТ "Центренерго" отримало комерційні пропозиції на постачання вугілля від більш ніж 35 компаній.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як наголошується, за результатами проведеного ПАТ "Центренерго" міжнародного конкурсного запрошення до співробітництва з постачання вугільної продукції марки "А" та "П", що  відповідає кваліфікаційним вимогам для спалювання на Зміївській та Трипільській ТЕС ПАТ "Центренерго", отримано комерційні пропозиції від більш ніж 35 постачальників.

Згідно наданих пропозицій постачальники пропонують до реалізації сортове вугілля походженням з Росії, ПАР, Австралії, США та інших країн.

Реклама:

"Серед пропозицій, що відповідають кваліфікаційним вимогам, 19 - це поставки вугілля залізничним транспортом та 16 - продукція доставлятиметься морем на умовах CIF/CFR порти Чорного моря відповідно до Правил "Інкотермс 2010", - повідомляє прес-служба.

"На сьогодні в компанії триває робота по обробці та систематизації отриманих комерційних пропозицій, проводяться переговори з потенційним контрагентам для узгодження умов співпраці", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Державна фіскальна служба відкрила кримінальне провадження проти компанії "Центренерго" за ухиляння від сплати податків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!