Євро і долар на "Українській біржі" подорожчали®

Четвер, 4 червня 2015, 15:05

За підсумками торгової сесії в середу 3 червня ф'ючерс на курс долар - гривня на "Українській біржі" продемонстрував позитивну динаміку, додавши 0,64%. Торги зупинилися на позначці 21,795 грн. за долар. Це третій день корекції в рамках спадаючого середньострокового тренду.

"Червневий контракт на курс євро - долар також закрився в плюсі в цей день. Останні угоди пройшли за ціною 1,121 долара за євро, що на 0,72% вище від ціни закриття у вівторок. Сьогодні цей імпульс розвинувся і, можливо, найближчим часом буде протестований локальний максимум 1,1423", - коментує Сергій Горбачов, інвестиційний експерт компанії NETTRADER (Україна).

 Сергій Горбачов

Із запуском нових ф'ючерсних контрактів на валютні пари на "Українській біржі" відкрилися нові можливості для управління фінансами, повідомляє експерт. "Ці контракти доступні як приватним особам, так і юридичним. Основне призначення ф'ючерсних контрактів - це хеджування валютних ризиків. Також з їх допомогою можна спекулювати і заробляти на різниці курсів, що набагато зручніше робити на біржі в порівнянні з готівковим ринком".

Отримати доступ до торгів на "Українській біржі" дуже просто: потрібно відкрити рахунок у ліцензованого брокера, який є членом біржі.

Реклама:

Детальну консультацію з питань обслуговування на фондовому ринку можна отримати в компанії NETTRADER (Україна).

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: