"Укргазбанк" домовився з урядом Білорусі про пільгове кредитування техніки

Середа, 24 червня 2015, 17:20

22 червня 2015 року державний "Укргазбанк" і уряд Республіки Білорусь підписали договір про умови видачі громадянам України кредитів для придбання техніки білоруського виробництва.

Про це повідомляє прес-служба "Укргазбанку".

За умовами договору, Міністерство фінансів Республіки Білорусь з коштів державного бюджету буде виплачувати "Укргазбанку" компенсацію в розмірі 1/3 облікової ставки НБУ.

У банку підкреслюють, що це дозволить запропонувати українським позичальникам вигідні умови отримання кредитів на придбання білоруської продукції машинобудування. Як зазначається, "Укргазбанк" буде кредитувати до 85% від вартості техніки.

Реклама:

Угодою передбачені спеціальні умови кредитування українських позичальників, які купують в кредит машинобудівну продукцію білоруського виробництва.

"Перелік товарів, які підпадають під дію даної програми, включає техніку різного призначення - сільськогосподарську, автомобільну та дорожньо-будівельну; енергоефективну продукцію та обладнання; вагони; ліфтове і трансформаторне обладнання; двигуни, верстати і т.п", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: