"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Росіяни зареєстрували "Севастопольенерго" в Херсоні

Четвер, 22 січня 2015, 14:44

Енергопостачальна компанія "Севастопольенерго", що входить в групу компаній VS Energy, змінила реєстрацію з Севастополя на Херсон у зв'язку з анексією Криму.

Про це повідомив представник компанії під час засідання Національної комісії з регулювання у сфері електроенергетики і комунальних послуг, пише "УНІАН".

"Севастопольенерго" звернулося до НКРЭКУ із проханням переоформити ліцензію на право провадження господарської діяльності з передачі електроенергії локальними мережами у Севастополі.

Як пояснив представник компанії, тепер юридична адреса "Севастопольенерго" буде в Херсоні, а в Севастополі буде створено дочірнє підприємство.

Реклама:

У свою чергу, Комісія під час засідання прийняла рішення видати нову ліцензію "Севастопольенерго" терміном на 5 років.

Як відомо, VS Energy володіє близько 95% акцій в "Кіровоград-", "Херсон-", "Житомиробленерго" і "Севастопольенерго".

Групі також належить близько 70% в "Чернівціобленерго", близько 50% - у "Одесаобленерго" і близько 15-20% - в "Хмельницьк-" і "Миколаївобленерго". Напередодні VS Energy продала контрольний пакет "Закарпаттяобленерго".

Бенефіціарами VS Energy International є кілька російських підприємців, у тому числі колишній віце-спікер Держдуми Росії, сьогодні спецпредставник президента Росії зі взаємодії з організаціями співвітчизників за кордоном Олександр Бабаков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!