"Нафтогаз" вимагає через суд від 4 енергокомпаній повернення 812 мільйонів

Понеділок, 17 листопада 2014, 14:35

НАК "Нафтогаз України" вимагає у судах від чотирьох енергогенеруючих та теплопостачальних підприємств повернення 812,7 мільйона гривень.

Про це йдеться у постановах судів, які має у своєму розпорядженні "УНІАН".

Згідно з документами, "Нафтогаз" 12 листопада 2014 року подав шість позовів у господарські суди Дніпропетровської, Харківської, Вінницької та Одеської областей до держпідприємства "Криворізька теплоцентраль", "Харківська ТЕЦ-5", "Вінницяміськтеплоенерго" та Одеська ТЕЦ.

Згідно з постановами госпсуду Дніпропетровської області, "Нафтогаз" вимагає від "Криворізької теплоцентралі" повернення 322 мільйона гривень.

Реклама:

Як сказано в постанові господарського суду Харківської області, "Нафтогаз" вимагає від однієї із найбільших в Україні теплоелектроцентралей - Харківської ТЕЦ-5 повернення 295,7 млн грн.

Від "Вінницяміськтеплоенерго", згідно з постановою суду Вінницької області, "Нафтогаз" вимагає повернення 61,9 мільйона гривень, а від Одеської ТЕЦ, як зазначено в матеріалах госпсуду Одеської області, - 133,1 мільйона гривень.

За даними НАК "Нафтогаз України", станом на 12 листопада 2014 року заборгованість підприємств ТКЕ і ТЕЦ становила 12,5 мільярда гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!