Hewlett-Packard випустить "люксовий" смарт-годинник

Неділя, 3 серпня 2014, 10:44

Компанія Hewlett-Packard у співпраці з рітейлером Gilt веде розробку стильних смарт-годинників, сумісних з iOS- і Android-пристроями.

Про це пишуть "Вести".

Створенням вигляду аксесуара займається Майкл Бастіан - фешн-дизайнер чоловічого одягу та засновник однойменного модного будинку.

Циферблат пристрою буде круглим, як у класичних наручних годинників, а їх корпус діаметром 44 міліметра виготовлять з нержавіючої сталі.

Реклама:

Покупці зможуть вибирати з трьох змінних ремінців: чорного гумового, коричневого шкіряного або зеленого з нейлону. Додатково, обмеженим тиражем випустять чорний браслет.

За словами Бастіана, на зовнішній вигляд смарт-годин його надихнули приладові панелі і внутрішня обробка автомобілів класу "люкс".

Пристрій, після синхронізації зі смартфоном, зможе отримувати від нього повідомлення про нові листи, дзвінки й СМС. Також користувачі зможуть управляти відтворенням музики та іншими додатками.

 

Судячи з усього, годинник не буде  прив'язаний до платформи Android Wear, т.к. HP збирається встановлювати на них якесь додаткове ПО.

Реліз новинки запланований на осінь. Скільки вона буде коштувати, не уточнюється. Також поки немає відомостей про тип дисплея і обсяг пам'яті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!