Evernote оновлює клієнтське ПЗ для BlackBerry

Четвер, 26 грудня 2013, 19:52

Популярний сервіс інтернет-нотаток Evernote в четвер випустив оновлену версію свого клієнта для операційної системи BlackBerry.

Про це пише "CyberSecurity".

За інформацією видання, велика частина нововведень торкнулася користувачів останньої версії мобільної ОС - BlackBerry 10.

Тут користувачі нарешті отримали "рідний" додаток під BB10, тоді як раніше він був зав'язаний на Android-бібліотеках і працював, використовуючи можливість запуску Android-сумісного софта в BB10.

Реклама:

Як наголошується, ставши повністю сумісним, новий додаток отримав ряд переваг. Головна - швидкість роботи і швидкість отримання доступу до даних, які тепер відчутно зросли, а споживання ресурсів знизилося, так як софт більше не вдається до роботі додаткових системних бібліотек.

По-друге, клієнт тепер може отримувати дані від інших BlackBerry- додатків за допомогою стандартного для даної ОС діалогу обміну даними.

Користувачі преміальної версії продукту отримали можливість роботи в режимі офлайн, а також нову функцію замикання контенту від сторонніх очей за допомогою 4-значних кодів.

Додатково до цього, розробники підключили в додаток функцію Universal Search, яка дозволяє проводити більш широкий пошук даних за всіма доступними акаунтами Evernote.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!