"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Чистий збиток BlackBerry становив 670 мільйонів доларів

Четвер, 23 червня 2016, 16:20

Канадська компанія BlackBerry за підсумками першого кварталу 2016-2017 фінансового року, що завершився 31 травня, отримала чистий збиток у розмірі 670 мільйонів доларів проти прибутку в 68 мільйонів роком раніше.

Про це йдеться у звітності компанії, передає "Прайм".

Разводненний збиток в перерахунку на акцію становив 1,28 долара проти 0,1 долара в попередньому фінроці. При цьому експерти очікували збиток на акцію в розмірі 0,07 долара.

Виручка компанії за звітний період скоротилася на 39,2% - до 400 мільйонів доларів. При цьому 48,8% виручки припадає на країни Північної Америки, 38,7% - на Європу, Близький Схід і Африку, 10% - на Азіатсько-Тихоокеанський регіон і 2,5% - на Латинську Америку.

Реклама:

BlackBerry має намір продовжувати спрямовувати інвестиції на розширення свого ринку і досягнення стійкої прибутковості бізнесу і зростання виручки. За підсумками всього фінансового року BlackBerry планує досягти 30% зростання виручки в секторі програмного забезпечення та послуг.

Компанія також очікує, що її скоригований збиток на акцію становитиме 0,15 долара. За підсумками першого кварталу поточного фінроку збиток за даним показником становив 0,45 долара.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!