Microsoft працює над інтелектуальним GIF-конвертером

Понеділок, 25 листопада 2013, 17:29

У надрах корпорації Microsoft ведеться робота над програмним творцем GIF-файлів.

Про це повідомляє "CyberSecurity".

За інформацією видання, творець GIF-файлів сам аналізує слої у відео і вибирає найбільш важливі з них, щоб на основі відеоряду створити максимально подібний анімований GIF-файл.

Раніше під час конференції розробників Microsoft, менеджери компанії розповідали, що зараз в Редмонді ведуться роботи над просунутими системами аналізу цифрового відео, проте вперше Microsoft показує конкретний плід своїх зусиль.

Реклама:

Створений аналізатор-конвертер GIF в корпорації називають Automated video looping with progressive dynamism. Тобто технологія проводить аналіз відео, щоб виявити безлічі компонентів, з яких воно складається. Аналіз включає в себе виявлення регіонів, які рухаються повільно або швидко.

Після того, як аналіз завершено, оптимізатор перезбирає елементи таким чином, щоб вийшов максимально точний і правдоподібний короткометражний анімований ролик GIF.

Аналізатор працює таким чином, що він здатний "переглядати" відео і виявляти на ньому ключові області, незалежно один від одного групуючи їх і проводячи конвертацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: