Sony покаже нову Playstation 4 цього тижня

Вівторок, 12 листопада 2013, 18:05

Корпорація Sony в кінці цього тижня презентує ігрову консоль Playstation 4, зробивши реліз на кілька днів раніше Microsoft і отримавши тимчасову перевагу розміром в один тиждень.

Про це пише "CyberSecurity".

За інформацією видання, в рамках зустрічі з аналітиками, представники компанії заявили, що до кінця року компанія має намір продати 3 млн PS4.

Джек Треттон, генеральний директор американського напрямку Sony Computer Entertainment Division, очікує, що всього в 2014 фінансовому році Sony зможе продати 5 млн Playsation 4. 2014 фінансовий рік, згідно бухгалтерії, закінчується 31 березня 2014 календарного року.

Реклама:

У Sony розповідають, що компанія врахувала проблеми з релізами Playstation 3, коли ряд географічних регіонів, зокрема Європа, зіткнулися з виробничими проблемами і споживачі були змушені чекати релізу помітно довше всіх інших.

Зараз у Sony говорять, що нова версія консолі в США з'явиться 15 листопада, а з 29 листопада вона буде доступна в Європі та Росії. Всього ж до кінця цього року PS4 повинна буде продаватися на 32 ринках.

Microsoft планує випустити Xbox One на тиждень пізніше PS4, але тут було заявлено скорочення доступності продукту. Якщо спочатку Microsoft мала намір випустити Xbox One до 31 грудня на 21 географічному ринку, то зараз у планах корпорації тільки 13 ринків.

У Росії, а також на деяких європейських ринках приставка з'явиться тільки в 2014 році, причому незрозуміло, коли саме. Більше того, не варто забувати, що спочатку Microsoft встановила для Xbox One цінову планку в 499 доларів, що на 100 доларів дорожче, ніж PS4.

Аналітики кажуть, що для Sony зараз надзвичайно важливо не отримати виробничих проблем, щоб до кінця року на прилавках консоль була в повному обсязі і споживачі на тлі різдвяних і новорічних канікул отримали гаджет без затримок.

Як повідомлялося, Sony починає продавати ігрову консоль за ціною в 399 доларів і до кінця року розробка повинна з'явитися на ринках США, Європи та Австралії, а також частково Азії. У Японії вона вийде тільки в лютому 2014 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!