Google потроїть кількість тестерів своїх "розумних" окулярів

Середа, 30 жовтня 2013, 17:23

Google завершила первинний період тестування окулярів Google Glass і тепер планує потроїти кількість користувачів, які тестуватимуть доопрацьовану версію.

Про це йдеться на сайті компанії, передає "CyberSecurity".

У повідомленні компанії сказано, що протягом наступних кількох тижнів кількість тестерів в рамках програми Glass Explorers буде збільшено, оскільки поточні користувачі окулярів зможуть запросити до тестування ще по три людини кожен.

Спочатку, окуляри отримали близько 8 тисяч тестерів, тоді як зараз це число може потроїтися.

Реклама:

Крім того, тестери повинні як і раніше базуватися в США і повинні мати можливість приїхати в один з офісів компанії в Нью-Йорку або Сан-Франциско, де вони безпосередньо можуть купити окуляри.

У повідомленні сказано, що в офісі потрібно буде показати запрошення, заплатити 1500 доларів і чекати доставки окулярів в офіс або додому.

"Більша кількість дослідників означає більше відгуків, а більша кількість відгуків означає продукт більш високої якості", - йдеться в повідомленні Google.

У виданні зазначили, що зараз компанія починає постачати більш нові прототипи окулярів і ті, хто купив раніше перші тест-версії Glass можуть безкоштовно обміняти їх на більш сучасну версію.

"Ми хочемо подякувати всім за приголомшливу підтримку і хочемо запросити більше людей до тестування нових Google Glass", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше в галузі з'явилася інформація про те, що реліз Google Glass на масовому ринку відбудеться весною 2014 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!