Google купив медичний стартап

Четвер, 19 вересня 2013, 10:15

Корпорація Google оголосила про великі інвестиції в медичну компанію California Life Co., діяльність якої зосередиться на проблемах старіння і вікових захворюваннях.

Про це пишуть "Вести економіка".

Як повідомляється, компанію очолить Артур Левінсон, голова ради директорів Apple і Genetech, колишній генеральний директор останньої, а також член правління самої Google.

Левінсон суміщатиме нині займані ним посади з новим призначенням і відповідати за роботу Calico перед CEO Google Ларрі Пейджем.

Реклама:

На своїй сторінці в Google Plus Пейдж зазначив, що акціонерам Google не варто дивуватися, якщо компанія буде вкладати гроші в проекти, які можуть здатися на перший погляд дивними або спекулятивними у порівнянні з інтернет-бізнесом Google.

Він заявив, що в компанії бачать потенціал технологій не тільки в інтернеті, але й у поліпшенні життя людей. Аналітики ж переконані, що новий проект викличе суттєву частку скептицизму.

Google не повідомляє, який обсяг коштів був вкладений в Calico, але пояснює, що стартап ще перебуває на ранній стадії розвитку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!