"Яндекс" збільшив прибуток у півтора рази

Четвер, 25 липня 2013, 15:31

Чистий прибуток "Яндекса" за підсумками квітня-червня цього року в квартальному вираженні зріс на 47% до 89,1 мільйона доларів.

Про це повідомляється в звіті компанії, пише "Лента.ру".

Як повідомляється, виручка за звітний період збільшилася на 35% до 9,2 мільярда рублів (281,2 мільйона доларів).

За підсумками першого півріччя 2013 року "Яндекс" заробив 5,1 мільярда рублів, тоді як роком раніше за цей же період прибуток становив 3,8 мільярда рублів. Виручка за шість місяців в річному обчисленні збільшився з 12,7 мільярда до 17,2 мільярда рублів.

Реклама:

У прес-релізі наводяться слова гендиректора компанії Аркадія Воложа, який нагадав, що в другому кварталі 2013 року "Яндекс" запустив мобільну версію свого браузера і нову версію пошти. Також у цей період був представлений новий продукт - інтерфейс пошукової видачі "Острова".

Розробники переробили сторінку пошукової видачі, об'єднавши відповіді одного типу в блоки-острова. Деякі з них містять фрагменти сторінок сайтів, які користувач бачить не йдучи з пошукової сторінки.

Користувачі отримали доступ до бета-версії нової пошукової платформи в липні. До цього велике оновлення інтерфейсу "Яндекса" відбулося в січні, коли розробники змінили головну сторінку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!