На зв'язок для "Олімпійського" у Донецьку витратили 3 мільйони

Понеділок, 22 липня 2013, 19:57

КП "Регіональний спортивний комплекс "Олімпійський" (Донецьк) уклав угоду з ПП "Аустер-Дон" на роботи з реконструкції стадіону вартістю 3,26 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Гроші з держбюджету виділено на прокладку каналів телефонного зв’язку довжиною 240 м та облаштування системи кабельного телебачення.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що пояснили "пізнім фінансуванням" робіт з державного бюджету. Тоді як їх потрібно було виконати ще до 10 липня, оскільки саме тоді на донецькому стадіоні розпочався Чемпіонат світу - 2013 з легкої атлетики серед юнаків.

Реклама:

Загалом на реконструкцію "Олімпійського" проведено тендери на загальну суму 105,66 млн гривень. Всі підряди за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника" постійно отримувало ПП "Аустер-Дон", яке розробляло кошторис реконструкції.

Компанія належить депутату Макіївської міськради від Партії регіонів Світлані Тексторісовій і її чоловіку Івану Тексторісову, підприємцю з Чехії, який з 90-х років веде бізнес в Донецьку на ринку газового обладнання (ТОВ "Мактеплобуд").

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!