Телефон від Facebook зазнав невдачі

Четвер, 27 червня 2013, 14:52

Американський оператор AT&T оголосив про те, що продав всі смартфони HTC First, адаптовані для роботи з соціальною мережею Facebook, і більше не планує замовляти ці пристрої.

Про це пише видання Cnet з посиланням на гендиректора AT&T Mobility Ральфа де ла Вегу, повідомляють "Ведомости".

Скільки саме було продано пристроїв, AT&T не розкриває.

"Нам вдалося продати всі після того, як ми знизили ціну на HTC First", - розповів Вега.

Реклама:

Раніше AT&T заперечувала намір припинити продажі HTC First, але зменшила ціну на смартфон з 99 доларів до 0,99 долара.

Зниження ціни відбулося всього через кілька тижнів після презентації смартфона, зазначає Cnet.

Це означає, що продукт відразу не мав успіху. А незабаром компаніям довелося інформувати покупців HTC First про те, як вони можуть відключити налаштування Facеbook над операційною системою Android.

Де ла Вега порівняв HTC First з моделлю телефонуROKR від Motorola, який відразу ж був погано прийнятий користувачами і погано зроблений, незважаючи на те що саме він став першою спробою Apple зайти на мобільний ринок (ROKR був адаптований для роботи з магазином Apple iTunes).

"У нас хороші відносини і з Apple, і з Facebook. Ми постараємося зробити Home (так називається настройка Facebook для HTC First) краще ", - додав Вега.

HTC і Facebook представили HTC First на початку квітня цього року.

Смартфон, що працює на базі операційної системи Android, був адаптований для роботи зFacebook за допомогою програми Facebook Home.

Ця програма замінює домашній екран телефону і надає доступ до функцій спілкування через соціальну мережу, в тому числі до чату з можливістю здійснювати дзвінки своїм друзям в соціальній мережі.

"Йдеться про перетворення вашого Android-смартфона в прекрасний соціальний телефон, який на відміну від сучасних смартфонів, побудованих навколо додатків, сконцентрований на людях, з якими ви спілкуєтеся", - казав тоді засновник і гендиректор Facebook Марк Цукерберг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!