У столиці нарахували більше тисячі офіційних мільйонерів

Понеділок, 27 травня 2013, 11:11

У 2013 році Міндоходів зафіксувало 1,362 тис мільйонерів у столиці.

Про це заявила в. о. начальника головного управління Міндоходів у Києві Ірина Носачова, йдеться у повідомленні відомства.

"Цьогоріч у столиці кількість мільйонерів становила 1,362 тис громадян, які минулого року отримали доходів на загальну суму 5,9 млрд гривень. Вони мають сплатити до бюджету понад 198 млн гривень податку. Найбільше заможних громадян традиційно проживає у Печерському, Шевченківському, Голосіївському та Оболонському районах Києва", - зазначила Носачова.

У Міндоходів також заявили, що вказана кількість столичних мільйонерів є неостаточною, оскільки наразі проводяться перевірки поданих у деклараціях про майновий стан та доходи сум отриманих доходів.        

Реклама:

"З початку року киянами подано понад 27 тис декларацій про майновий стан та доходи. Сума задекларованого доходу становила 10 млрд 292 млн гривень, що на пів мільярда гривень більше ніж у 2012 році. У підсумку декларування, самостійно визначена сума податку на доходи фізосіб, яка має надійти до бюджету, становила 290 млн гривень", - зауважила Носачова.

Як відомо, у 2012 році податківці нарахували 1,037 тис столичних мільйонерів, які задекларували 5,1 млрд гривень отриманих доходів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!