Державні ветеринари злили 34 мільйони за комп’ютерну програму

Понеділок, 25 березня 2013, 12:23

Державний НДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Бізтех" на послуги з техобслуговування обладнання на суму 34,3 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, на серверах Держветфітослужби, а також регіональних служб і ветеринарних лабораторій до кінця року має бути встановлено програмне забезпечення, яке дозволить перейти на безпаперовий обмін інформацією між органами.

"Гроші призначені на оплату 32 серверних ліцензій і необмеженої кількості клієнтських ліцензій", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

ТОВ "Бізтех" з 2009 року займається послугами у сфері ІТ. Першим засновником компанії був Юрій Моісєєв. Однак майже день в день з оголошенням тендеру державного НДІ у грудні 2012 року засновниками "Бізтеху" стали корпорація "Селена менеджмент са" (Панама) і компанія "Евер нью вікторі лімітед" (Гонконг).

На сайті "Бізтеху" повідомляється, що компанія має авторські права на програму "Енімал фарм", за допомогою якої вносяться дані до Єдиного державного реєстру тварин. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!