S&P погіршило прогноз рейтингів Криму та двох міст

Вівторок, 11 грудня 2012, 10:34

Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's погіршило прогноз рейтингів Івано-Франківська, Дніпропетровська та Криму зі "стабільного" на "негативний".

Про це йдеться в повідомленні S&P, передають "Українські новини".

При цьому S&P відзначає, що довгостроковій кредитний рейтинг міст і Криму був підтверджений на рівні B, а рейтинг за національною шкалою - uaA-.

Зміна прогнозу по рейтингах Івано-Франківська, Дніпропетровська та Автономної Республіки Крим на "негативний" відображає рейтингові дії відносно суверенного уряду України (B/негативний/B, рейтинг за національною шкалою - uaA-).

Реклама:

Відповідно до методології S&P присвоєння рейтингів регіональним і місцевим органам влади (РМОВ) і суверенною урядам відповідних країн S & P обмежує рейтинги українських РМОВ рівнем суверенного кредитного рейтингу.

На даному етапі агентство не вважає, що Івано-Франківськ, Дніпропетровськ і Крим відповідають цим критеріям, тому їх рейтинг не може бути вище суверенного.

Прогноз "негативний" за рейтингами Івано-Франківська, Дніпропетровська та Криму відображає прогноз по суверенних рейтингах.

Нагадаємо, на початку грудня S&P знизив рейтинги України з B + до B.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!