Для бази відпочинку Нацбанку купили скляний ліфт за півмільйона

Четвер, 22 листопада 2012, 12:11

Управління Національного банку в Івано-Франківській області уклало угоди з ТОВ "БМС-Захід" на придбання 15 телевізорів та іншої побутової техніки на 334 тисячі.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Серед іншого придбані телевізори 3D Sony з діагоналлю 55 дюймів по 23 тисячі гривень, домашній кінотеатр з функцією караоке за 4 тисячі, холодильники Polair по 16 тисяч.

В номери бази відпочинку та для більярдної придбано невеликі холодильники Liebherr ТР 1414 по 3,5 тисячі гривень та ін.

Реклама:

Техніку необхідно доставити до оздоровчого комплексу "Прикарпаття" в Яремче до кінця року.

Раніше для бази було придбано два ліфти у ПрАТ "Отіс". Внутрішній пасажирський ліфт на чотири зупинки та 10 м придбано за 365 тисяч.

Ще 530 тисяч коштував панорамний ліфт (400 кг), розрахований на дві зупинки. Цей ліфт виконано з нержавіючою сталі, а двері та одна стіна – зі скла.

Окрім цього Нацбанк придбав для своєї бази відпочинку коштовні меблі за 2,30 мільйонів, обладнання комплексної системи безпеки та пожежної сигналізації за 377 тисяч, обладнання інтегрованої телекомунікаційної системи – 1,60 мільйонів, обладнання системи вентиляції і кондиціювання – 1,69 мільйонів, обладнання системи опалення – 662 тисяч.

Як відомо, Нацбанк будує цей комплекс з 2010 року. Спочатку вартість будівництва було оцінено у 30,66 мільйонів гривень., ще 6 мільйонів коштували проектні роботи.

Однак в серпні цього року будівельники отримали замовлення на додаткові роботи вартістю 23,15 млн грн. – Нацбанку знадобилось встановити джакузі, барбекю, каміни, влаштувати зовнішній панорамний ліфт та виконати ряд інших робіт.

Відтак загальна вартість облаштування бази "Прикарпаття" сягає вже 86,67 млн грн.

Украинская правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!