Власники карток ПУМБ незначно постраждали від шахраїв

Середа, 3 жовтня 2012, 13:06

Зранку, 3 жовтня, власники банківських карток ПУМБ незначно постраждали від рук шахраїв.

Як стало відомо "ЕП", в соціальній мережі Facebook з'явилося повідомлення користувача про те, що стався масовий кардинг зарплатних карток ПУМБу.

У свою чергу, відповідаючи на запит "Економічної правди" прес-служба банку повідомила, що ПУМБом був ідентифікований одиничний випадок скіммінгу карт ПУМБ в одному з банкоматів Києва.

В результаті зафіксовано шахрайське використання (підробка) пластикових карт клієнтів ПУМБ. Підроблені карти були використані для зняття готівки в банкоматах Києва та за кордоном. Масштаб шахрайства є незначним і носить локальний характер: загальна сума знятих в результаті даного шахрайства коштів не перевищує 17 тис гривень.

Реклама:

Всі клієнтські картки, які були задіяні в шахрайській схемі, будуть перевипущено за рахунок банку найближчим часом. Для відшкодування коштів клієнту потрібно звернутися в найближче відділення з письмовою заявою.

Крім того, згідно з повідомленням банку, для забезпечення безпеки і захисту коштів клієнтів-власників платіжних карток ПУМБ постійно веде цілодобовий моніторинг операцій за платіжними картками клієнтів для виявлення підозрілих операцій.

Банк звертається до клієнтів з проханням бути пильними і звертати увагу на зовнішній вигляд пристрою для прийому карт банкоматів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: