Дочка "Нафтогазу" візьме кредит на 465 мільйонів

Середа, 24 жовтня 2012, 14:03

Державне акціонерне товариство "Чорноморнафтогаз"планує залучити у "Дочірнього банку Сбербанку Росії" кредитну лінію лімітом 465 млн гривень.

Про це йдеться у повідомленні про акцепт пропозиції конкурсних торгів, розміщеному на порталі "Державні закупівлі", передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, дана кредитна лінія відкривається з метою поповнення обігових коштів компанії і рефінансування кредитної заборгованості.

Також наголошується, що за користування кредитними коштами в гривні ставка становитиме 40% річних і комісія за відкриття і ведення позикового рахунку становитиме 0,25% - у цілому 189,746 млн гривень без ПДВ; за користування кредитними коштами в доларах США - 11,5% річних і комісія за відкриття і ведення позикового рахунку становитиме 0,25% - у цілому 6,929 млн доларів без ПДВ.

Реклама:

Кредит залучається строком на 1 рік.

Дата акцепту - 22 жовтня. Кінцевий термін підписання договору - 21 листопада 2012 року.

Як відомо, ДАТ "Чорноморнафтогаз" одержало черговий кредитний транш у розмірі 46 млн гривень від материнської компанії НАК "Нафтогаз України".

Нагадаємо, нещодавно "Нафтогаз України" уклав низку угод для розрахунків за імпортований газ з "Газпромом".

Як зазначається у повідомленні, 25-26 вересня НАК "Нафтогаз" уклала низку угод з ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" на закупівлю 3,44 млн облігацій внутрішньої державної позики на суму 3,54 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: