ФДМ продасть єдиний в Україні завод "важких" мотоциклів

Середа, 1 серпня 2012, 12:17

Фонд держмайна виставив на конкурс 90,8% акцій Київського мотоциклетного заводу, виробника мотоциклів і автопричепів.

Згідно з оголошенням ФДМ, опублікованому в газеті "Відомості приватизації" у середу, початкова ціна пакета становить 32,5 млн гривень, крок торгів - 0,35 млн. гривень.

Конкурс відбудеться 22 серпня об 11:00 у приміщенні ФДМ.

Фіксовані умови конкурсу передбачають збереження основних видів діяльності заводу, недопущення виникнення нової простроченої заборгованості по платежах до бюджетів, внесення інвестицій у розмірі не менше 2,7 млн гривень на розвиток підприємства.

Реклама:

Крім цього, покупець зобов'язаний забезпечити погашення заборгованості з виплати дивідендів, нарахованих на корпоративні права держави за 2011 рік у сумі майже 4 млн гривень, перерахувавши їх до держбюджету, і направити не менше 30% чистого прибутку (при її наявності) за підсумками 2012 року на виплату дивідендів на придбаний у держави пакет.

Додаткові умови конкурсу передбачають, що покупець пакета повинен мати досвід економічної діяльності з виробництва мотоциклів або торгівлі мотоциклами, деталями і пристосуваннями до них, техобслуговування і ремонту мотоциклів.

Статутний капітал Київського мотоциклетного заводу становить 32,5 млн гривень, номінал акції - 1,2 гривні.

Основний вид діяльності підприємства - виробництво мотоциклів. Продукція на 90% реалізується в Україні, 10% експортується в країни далекого зарубіжжя.

Кредиторська заборгованість підприємства на 1 липня 2012 року становила 4,7 млн гривень, дебіторська - 3,7 млн гривень.

Про намір придбати 90,8% статутного капіталу ПАТ "Київський мотоциклетний завод" уже заявила компанія-фінпосередник - ТОВ "Капітал Індекс Груп" (Київ).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: