Янукович підписав зміни до держбюджету-2012

Понеділок, 16 квітня 2012, 12:39

Президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2012 рік".

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Згідно з цим законом передбачено додаткові видатки загального фонду державного бюджету України на реалізацію соціальних ініціатив глави держави, що уможливить здійснення заходів щодо подолання бідності та вирішення інших гострих проблем", - зазначено у повідомленні.

Як повідомлялося, Верховна рада 12 квіня пізно ввечері 271 голосами прийняла зміни до закону про Державний бюджет на 2012 рік.

Реклама:

Урядовим законопроектом №10317 збільшено доходи і видатки державного бюджету на 2012 рік на 33,35 млрд гривень - відповідно до 366,17 млрд гривень і 391,36 млрд гривень, не змінюючи граничний розмір дефіциту.

На виконання соціальних ініціатив президента пропонується направити 18,2 млрд гривень додаткових доходів. Також 6,15 млрд гривень будуть направлені на компенсацію вкладів часів СРСР в установах Ощадбанку.

7 березня під час розширеного засідання Кабінету міністрів Янукович зокрема доручив уряду з 1 травня підвищити пенсії для 9 мільйонів пенсіонерів, а також у період із червня до грудня забезпечити виплату 6 мільйонам вкладників Ощадбанку колишнього СРСР компенсації за знеціненими вкладами у розмірі до тисячі гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!