Ахметов вкладе 100 мільйонів доларів у столичний ЦУМ

Понеділок, 13 лютого 2012, 18:04

ТОВ "ЕСТА Холдинг", яка виступає керуючою компанією групи "ЕСТА", створеної СКМ для реалізації проектів у сфері нерухомості, планує інвестувати понад 100 млн доларів у реконструкцію столичного ЦУМу.

Про це йдеться у повідомленні компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми збережемо обличчя Хрещатика: за історичним фасадом ЦУМу буде зведено нову будівлю універмагу, унікальне за своєю архітектурою і комфортне для покупців. Ми плануємо інвестувати в реконструкцію більше 100 мільйонів доларів", - заявив інвестиційний директор "ЕСТА Холдинг" Максим Громадцов.

Архітектурна концепція оновленого ЦУМу, розташованого на перетині вул. Хрещатик і Б.Хмельницького, 38/2, розроблена відомим англійським архітектурним бюро Benoy у партнерстві з українськими архітекторами.

Реклама:

Управляти будинком буде безпосередньо компанія "ЕСТА Холдинг".

Нагадаємо, ТОВ "ЕСТА Холдинг" планує восени 2014 року завершити реконструкцію столичного ЦУМу, який був закритий на реконструкцію з 1 лютого 2012 року.

ТОВ "Столичний ЦУМ", що входить до групи "ЕСТА", навесні 2011 року завершило процес концентрації активів ТОВ "Торговий дім "Київський центральний універмаг"і ТОВ "М-Сервіс" у вигляді цілісного майнового комплексу столичного ЦУМу.

Загальна площа будівлі ЦУМу сьогодні становить більше 21,5 тис кв. м.

Компанія "ЕСТА Холдинг" - керуюча компанія групи "ЕСТА" - холдингу нерухомості групи СКМ.

СКМ, найбільша холдингова компанія України, володіє і управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості.

100% акцій компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: