Екс-міністр Плачков працюватиме у Ахметова

Понеділок, 23 січня 2012, 15:39 -

"Київенерго" звільнила від обов'язків голову наглядової ради Петра Омеляновського і призначила замість нього Івана Плачкова.

Як йдеться в повідомлені прес-служби компанії, акціонери “Київенерго” на позачергових загальних зборах 23 січня обрали наглядову раду Компанії.

У зборах взяли участь власники 97,3867% від загальної кількості акцій. Реєстр акціонерів “Київенерго”, які мають право на участь у зборах, був складений на 17 січня 2012 року.

До Наглядової ради було обрано депутата Київської міської ради Івана Плачкова та юридичних осіб: НАК “Енергетична компанія Україна”, ДТЕК, DTEK Holdings Ltd., DTEK Holdings B.V., DTEK Investments B.V.

Реклама:

П'ять із шести членів Наглядової ради представляють інтереси акціонерів, які володіють понад 10% статутного капіталу Товариства.

Іван Плачков представляє інтереси міноритарних акціонерів і територіальної громади Києва.

Акціонери відкликали дійсних на момент проведення зборів членів Наглядової ради: Петра Омеляновського, Олександра Познякова, Олену Салоїд, Ігоря Маслова, Олексія Калайду та Олексія Захарчука.

71,8% “Київенерго” контролює ДТЕК Ріната Ахметова. ДТЕК перемогла компанію Григоришина і Коломойського на конкурсі з приватизації 25% столичної компанії.

Як відомо, "Київенерго" забезпечує повний цикл енергопостачання найбільш платоспроможного ринку - столиці України: від виробництва електроенергії та теплової енергії до їх збуту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: