Уряд Криму оголосив війну податківцям Ялти

Четвер, 27 жовтня 2011, 11:57

Рада міністрів півострова рекомендувала Державній податковій службі змінити керівників податкової інспекції та податкової міліції Ялти.

Комітет із забезпечення надходжень податків, зборів і підвищення ефективності роботи підприємств Криму вважає, що податкові служби курортного міста неефективно використовує основні резерви наповнення дохідної частини бюджету Ялти, пише "Дело".

Зокрема, визнана незадовільною робота із стягування податку на доходи фізичних осіб, паркувального, туристичного зборів та інших податкових надходжень.

"Безумовно, у кожного міста і району різні можливості, але Ялта, на відміну від інших регіонів, володіє величезними резервами і повинна забезпечувати як мінімум 100% виконання бюджету", - зазначив на засіданні комісії перший віце-прем'єр кримського урядів Павло Бурлаков.

Реклама:

Тим часом, за інформацією заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Криму Ігоря Яговдика, завинили не тільки податківці, а й місцева влада.

Так, кілька селищних рад, розташованих на території Великої Ялти, не надали в Мінекономрозвитку на узгодження схеми розміщення торгових точок. Це Лівадійський, Кореїзський, Масандрівський і Фороський селищні ради.

Коментуючи цю інформацію, Бурлаков зазначив, що кримська влада не будуть дотувати ті регіони, які відмовляються співпрацювати з Радміном.

"Роботу місцевої влади ми обов'язково врахуємо при формуванні бюджету на 2012 рік, уряд не буде допомагати регіонам, які не йдуть нам назустріч. Ми будемо принципово змінювати підхід до цієї проблеми і впливати на ситуацію всіма наявними у нас механізмами", - резюмував перший віце- прем'єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!