Азаров: економічне зростання не вимірюється рейтингами

П'ятниця, 30 вересня 2011, 19:21

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що економічне зростання країни вимірюється не рейтингами, а насамперед рівнем життя громадян.

Про це він написав в своїй сторінці у "Фейсбуці", передає прес-служба уряду.

В повідомленні зазначається, що після спілкування з користувачами "Фейсбук" Микола Азаров дав доручення віце-прем'єр-міністру - Міністру інфраструктури України Дмитру Колеснікову вивчити можливість покращення приміського залізничного сполучення.

"Стосовно приміських електропоїздів, то обов'язково дам вказівку міністру розібратися. Він повинен визначити оптимальну кількість потягів у цьому напрямку", - зазначив голова уряду.

Реклама:

Він також повідомив, що на 4 жовтня поточного року заплановано відкриття кільцевої міської електрички в Києві.

Також прем'єр-міністр розпорядився розібратися з ситуацією в Черкасах, де, за словами одного з користувачів "Фейсбука", знищується тролейбусний парк.

Під час спілкування він також відзначив, що економічне зростання вимірюється не рейтингами, а насамперед рівнем життя громадян України.

Раніше, на одному із засідань уряду, Азаров казав, що поліпшення позиції України у світовому рейтингу конкурентоспроможності свідчить про ефективність заходів уряду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!