Україна у списку аутсайдерів чергового бізнес-рейтингу

Середа, 17 серпня 2011, 20:10

Україна посіла 31 місце в списку країн, які мiжнароднi корпорацiї розглядають як мiсце для органiзацiї свого бiзнесу.

Про це йдеться в оглядi американської компанiї Cartus, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

У дослідження було включено 44 країни, що розвиваються. Данi грунтуються на опитуваннi представникiв 116 мiжнародних корпорацiй, якi вiдправляють в iншi країни вiд десяткiв до тисяч спiвробiтникiв на рiк.

Згiдно з опитуванням, перше мiсце посiв Китай, друге - Iндiя, третє - Бразилiя i четверте - Росiя. При цьому до першої десятки увiйшли Фiлiппiни, Пiвденна Африка i В'єтнам, якi до цього нiколи не були серед перших 25 країн.

Реклама:

У повiдомленнi також зазначається, що для 51% респондентiв розвиток бiзнесу на ринках, що розвиваються, є бiльш важливим, нiж на традицiйних ринках.

При цьому 34% вважають цi ринки однаково важливими для розвитку, тодi як 9% вважають розвиток на традицiйних ринках прiоритетним.

Вiдповiдаючи на запитання про прiоритетнiсть ринкiв у наступнi два роки, 68% респондентiв вiдзначили ринки, що розвиваються, як дуже важливi.

Компанiя Cartus надає послуги з органiзацiї перемiщення бiзнесу в бiльш нiж 160 країнах свiту, серед яких перемiщення спiвробiтникiв, включно з продажем або придбанням їхнього житла, навчання мовам тощо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!