ДКЦПФР відновила обіг облігацій "Донецьксталі"

Вівторок, 7 червня 2011, 17:46

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку дозволила обіг облігацій ПрАТ "Донецьксталь", зберігши заборону на обіг акцій цієї компанії і ще 11 інших емітентів, що входять до групи.

За внесення відповідної поправки в рішення від 20 травня ДКЦПФР проголосувала на черговому засіданні у вівторок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу відомства.

"Комісія зробила висновок, що цей вид цінних паперів не впливає на корпоративний конфлікт. Повідомлення про поновлення обігу облігацій будуть найближчим часом направлені у відповідні установи", - наголошується в повідомленні ДКЦПФР.

Раніше з офіційними проханнями переглянути рішення ДКЦПФР зверталися також асоціації торговців цінними паперами.

Реклама:

В інтерв'ю "Економічній правді" голова ДКЦПФР Дмитро Тевелєв зазначив, що рішення про зупинення обігу цінних паперів паперів було прийнято на підставі депутатського запиту представника Партії регіонів Дмитра Шпенова, в якому були викладені відомості про корпоративний конфлікт на підприємствах групи "Донецьксталь".

У свою чергу, депутатське звернення засноване на претензіях однієї із сторін конфлікту, екс-прокурора і депутата ПР Геннадія Васильєва, який вважається одним з акціонерів підприємств групи "Донецьксталь".

В групі "Донецьксталь", у свою чергу, ДКЦПФР звинуватили в упередженості і заангажованості і заявили, що оскаржать рішення регулятора.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!