"Нафтогаз" знизив ціни на "аукціонне" пальне

Понеділок, 20 червня 2011, 11:25

НАК "Нафтогаз України" 24 червня в черговий раз спробує продати на аукціоні світлі нафтопродукти, виставивши на торги 7,5 тис. тонн бензинів і дизельного палива.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на бюлетень торгів.

Компанія виставляє на аукціон 2,5 тис. тонн бензину марки А-92 за стартовою ціною 12,7 тис. гривень за тонну, що на 3,7% менше, ніж попередні стартові ціни, коли НАК безуспішно намагався продати паливо, ціна А-95 на аукціон 24 червня знижена на 6,8%, до 12,8 тис. гривень за тонну, дизельного палива - 15,5%, до 9,87 тис. гривень за тонну.

Загальна початкова вартість виставленого на торги 24 червня бензину А-92 становить 31,75 млн. гривень, А-95 - 32 млн. гривень, дизельного палива - 24,67 млн. гривень.

Реклама:

Як повідомлялося, НАК "Нафтогаз України" вже чотири рази виходила на біржові торги з метою продати світлі нафтопродукти, але паливо не вдалося реалізувати через відсутність попиту.

На всі чотири аукціони виставлялося по 12,5 тис. тонн світлих нафтопродуктів, при цьому мета цих аукціонів НАКу - здійснення товарних інтервенцій на ринку.

Голова правління "Нафтогазу" Євген Бакулін не вважає критичною відсутність попиту на нафтопродукти, які виставляються на аукціон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!