Турецькі готелі відмовляються від системи Аll inclusive

Середа, 4 травня 2011, 12:22

З 1 травня деякі турецькі готелі мережі Rixos вже відмовилися від системи "все включено".

Концепція "все включено" була введена власниками готелів в Анталії 10 років тому для залучення туристів, передають "Комментарии".

Тепер турецькі готельєри планують від неї відмовитися. Спочатку своє невдоволення висловлювали власники кафе і ресторанів, розташованих за територіями готелів.

Потім критикувати концепцію Аll inclusive почали вже самі готельєри, оскільки витрати на шведський стіл стали перевищувати доходи від кількості постояльців.

Реклама:

Крім того, Туреччина вирішила позбутися іміджу недорогого курорту, де відпочивають туристи відповідного рівня, які, заплативши за путівку, не бажають витрачатися більше ні на що - навіть на келих вина імпортного виробництва.

Першим від системи "все включено" відмовився готель Rixos Premium в Бодрумі - з 1 травня ця концепція не діє в цьому готелі.

Якщо експеримент виявиться вдалим, систему Аll inclusive скасують і в решті шести готелях мережі Rixos в Антальї, Кемері і Белеку.

Тим не менш, на думку туроператорів, навіть якщо нововведення Rixos виправдає себе, вся Анталья, приміром, навряд чи відмовиться від Аll inclusive.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: