Австралія пропонує Україні м'ясо кенгуру

Вівторок, 17 травня 2011, 16:59

Австралія зацікавлена в поставках м'яса кенгуру на український ринок.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на прес-службу Державної ветеринарної й фітосанітарної служби України.

"Австралійською стороною було підняте питання про експорт м'яса кенгуру в Україну", - повідомила прес-служба за підсумками зустрічі голови Держветслужби України Івана Бісюка із послом Австралії в Україні Майклом Поттсом.

Австралійська сторона запропонувала, щоб фахівці ветеринарної медицини України провели влітку аудит австралійських переробних підприємств, уточнивши перелік підприємств, які будуть входити в програму аудиту (бойні, ферми, лабораторії).

Реклама:

У свою чергу, українська сторона передала свої пропозиції компетентному органу ветеринарної медицини Австралії в частині узгодження сертифікатів на яловичину й баранину.

Як повідомлялося, наприкінці 2010 року великий яєчний холдинг "Авангард" (Івано-Франківська область) заявляв про намір за підтримки посольства Австралії в Україні реалізації проекту із закупівлі 30 тис. голів великої рогатої худоби в Австралії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: