Мін`юст хоче анулювати рішення щодо виплати 9 мільйонів радіостанції

Середа, 30 березня 2011, 18:07 -

Міністерство юстиції аналізує рішення Арбітражного Трибуналу від 28 березня 2011 року ухваленого у справі за позовом Джозефа Чарльза Леміра до держави Україна з метою встановлення наявності підстав для його анулювання.

Як повідомляє прес-служба міністерства, згідно зі статтею 52 Конвенції про порядок вирішення інвестиційних спорів між державами та іноземними особами рішення Арбітражного Трибуналу може бути відмінене будь-якою зі сторін провадження протягом 120 днів з дати винесення рішення за письмовою заявою на ім'я Генерального Секретаря Міжнародного центру з врегулювання інвестиційних спорів. 

Як відомо, 28 березня 2011 Міжнародний центр з врегулювання інвестиційних спорів надіслав сторонам остаточне рішення Арбітражного Трибуналу ARB/06/18 у справі за позовом Джозефа Чарльза Леміра до держави Україна разом з Окремою думкою одного з арбітрів, що є невід'ємною частиною рішення.

Відповідно до рішення трибуналу Україна повинна виплатити Д.Леміру 8,717 мільйона долара основного штрафу і 750 тисяч доларів в якості компенсації витрат позивача на ведення справи.  

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: