"Візз Ейр" переїде в "Жуляни" у березні

П'ятниця, 14 січня 2011, 13:50

Авіакомпанія "Візз Ейр Україна" має намір перевести усі свої рейси з державного міжнародного аеропорту "Бориспіль" у міжнародний аеропорт "Київ" - "Жуляни" 27 березня.

Відповідно до розповсюдженого на прес-конференції в п'ятницю прес-релізу перевізника з цього дня компанія буде виконувати рейси з Києва в Сімферополь, Анталію, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Меммінгем, Катовіце, Лондон, Осло, Стокгольм і Венецію.

"Ми нічого не маємо проти термінала F у "Борисполі", у нас немає експлуатаційних проблем з "Борисполем", але "Бориспіль" - це не бюджетний аеропорт, а головний. Наші пасажири не використовують усі ті зручності, які там є, наприклад, бізнес-зали, але платять за це. Ми прийшли до висновку, що "Жуляни" дають нам менш витратну схему", - сказав виконавчий віце-президент групи Wizz Air Джон Стефенсон на прес-конференції в п'ятницю.

Як повідомив присутній на прес-конференції перший заступник генерального директора аеропорту "Жуляни" Олексій Яковець, "Візз Ейр Україна" буде одержувати знижки за обсяги перевезених пасажирів.

Реклама:

У МА "Бориспіль", у свою чергу, думають, що говорити про остаточне припинення співробітництва поки рано.

"Ми поважаємо рішення авіакомпанії про перехід і приймаємо його. Але надалі можуть виникнути різні питання, наприклад, питання стикувань пасажирів, що прилітають у Київ через аеропорт "Бориспіль" і хочуть продовжувати подорожі рейсами авіакомпанії "Візз Ейр". Тому прощатися з "Візз Ейр" поки ще рано", - сказала агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар ДМА "Бориспіль" Оксана Ожигова.

ТОВ "Авіалінії "Визз Эйр Україна" виконує 10 міжнародних і один внутрішній регулярний рейс. Перевізник експлуатує два літаки Airbus-320.

Українська правда. Київ 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: