УЄФА дозволять відкривати рахунки в українських банках

Понеділок, 16 серпня 2010, 10:19

Кабінет міністрів має намір дозволити УЄФА відкривати рахунки в українських банках без створення постійного представництва.

Відповідний законопроект про внесення зміни до статті 6 закону "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні" зареєстрований у Верховній раді прем'єр-міністром Миколою Азаровим, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Як сказано в пояснювальній записці до проекту, мета прийняття законодавчого акту - створення належних умов для продажу і розповсюдження УЄФА квитків і пакетів гостинності на матчі Євро-2012, конвертації валюти та переведення грошових коштів на рахунки УЄФА за межі України, а також використання коштів, отриманих в українській національній валюті, для здійснення доброчинних внесків і фінансування операційних витрат в Україні.

Проектом закону передбачається надання банкам права відкривати тимчасово рахунки УЄФА для здійснення зазначених операцій до 30 листопада 2012 року.

Реклама:

Також автор законодавчої ініціативи зазначає, що реалізація цього законопроекту не потребує додаткових витрат з державного бюджету.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: