Азаров дасть Львову гроші на викуп земель під аеропорт

Субота, 24 квітня 2010, 11:11

Кабінет міністрів виділить Львівській обласній державній адміністрації 10 млн. 356 тис. 644 грн. для викупу земельних ділянок і приватної власності під будівництво і реконструкцію міжнародного аеропорту "Львів" у рамках підготовки і проведення в Україні в 2012 році фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.

Про це говориться в розпорядженні №948-р від 21 квітня 2010 року, розміщеному на урядовому веб-сайті.

Згідно з документом, ці кошти виділяються в рамках кошторису і бюджетних призначень на проведення реконструкції аеродрому ДП "Міжнародний аеропорт "Львів".

При цьому для відшкодування підтверджених документально витрат, пов`язаних з оплатою послуг з нотаріального оформлення документів, послуг БТІ, виготовлення містобудівної і землевпоряджувальної документації, уряд виділить Львівській ОДА 1 млн. 015 тис. 595 грн.

Реклама:

Викуплені землі будуть передані ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" у постійне користування.

Як повідомлялося, уряд дозволив Львівській обласній державній адміністрації викуповувати приватну власність і землю під будівництво в місті аеропорту в рамках підготовки і проведення в Україні в 2012 році фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.

Уряд доручив Львівській облдержадміністрації до 1 липня 2010 року викупити земельні ділянки, садові будинки, гаражні бокси та інші об`єкти нерухомості, а також відшкодувати вартість багаторічних насаджень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!