VAB Банк кредитує Григоришина

Понеділок, 19 квітня 2010, 17:47

VAB Банк відкрив кредитну лінію одному з провідних світових постачальників енергоустаткування ВАТ "Сумське машинобудівне науково-виробниче об'єднання ім.Фрунзе" на 6,5 млн. доларів.

Про це повідомив банк, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Терміни і процентну ставку кредиту VAB Банк не розголошує.

"Великі промислові підприємства - стратегічний об'єкт для кредиторів. З такими клієнтами банки працюють за індивідуальними кредитними програмами, при розробці яких ретельно аналізуються всі ризики, характерні для галузі", - сказала директор департаменту банку Таїсія Булавінова.

Реклама:

Фінансовий директор НВО Євген Мягков підкреслив, що VAB Банк став для підприємства фінансовим партнером з перспективою розширення співробітництва.

VAB Банк працює на фінансовому ринку України з 1992 року. Його найбільшим акціонером є голландська TBIF Financial Services NV.

Згідно з даними Нацбанку, 1 січня 2010 року з 7,258 млрд. грн. загальних активів VAB Банк займав 27 місце серед 179 банків, що діяли в країні.

Сумське НВО ім.Фрунзе виробляє газоперекачувальні агрегати та комплектні компресорні станції різного призначення; відцентрових, вакуумних, хімічних насосів; центрифуг, обладнання для хімічної, газової та нафтопереробної промисловості.

Підприємство входить до групи компаній "Енергетичний стандарт", найбільшим власником якої є бізнесмен Костянтин Григоришин.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: