Депутати розглянуть вдосконалений держбюджет

Середа, 13 січня 2010, 09:26

Верховна Рада на позачерговому пленарному засіданні в середу, 13 січня, розгляне доопрацьований проект державного бюджету на 2010 рік.

Про це сказано у порядку денному парламенту на 13 січня, повідомляє агентство "Українські новини".

На порядку денному - більш як 80 проектів законів і постанов.

Також депутати планують заслухати звіт Кабінету міністрів про виконання постанови Ради про заходи щодо протидії епідемії грипу і пандемічного грипу A (H1N1).

Реклама:

Проект закону депутата від фракції Блоку Юлії Тимошенко Валерія Писаренка №5509 про внесення змін у закон про вибори президента в частині голосування вдома стоїть останнім пунктом розкладу на 13 січня і має бути включений до порядку денного.

Крім того, у порядку денному парламенту - календарний план проведення 6 сесії Ради, пропозиція президента Віктора Ющенка направити миротворців у Кот-д'Івуар і проект концепції державної міграційної політики.

Також депутати розглянуть проект закону про гарантії рівності парламентських партій при висвітленні їх діяльності державними теле- і радіоканалами.

Як повідомлялося, голова Верховної ради Володимир Литвин ініціює проведення позачергового засідання парламенту протягом 2 днів 13-14 січня.  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!