Уряд визначився з реконструкцією аеропорту "Львів"

Четвер, 10 грудня 2009, 14:01

Кабінет міністрів затвердив новий план заходів щодо будівництва і реконструкції міжнародного аеропорту "Львів".

Про це ідеться у розпорядженні Кабміну № 1500 від 8 грудня.

Зокрема, уряд доручив Львівській обласній державній адміністрації, Міністерству транспорту і зв'язку та Міністерству регіонального розвитку і будівництва до 15 грудня подати інформацію про стан розроблення проектної документації на реконструкцію існуючого пасажирського термінала аеропорту, а до 14 січня 2010 року - на будівництво тимчасового пасажирського термінала.

Уряд також доручив цим відомствам і Міністерству економіки до 1 лютого 2010 року розробити і представити проект і титул реконструкції існуючого термінала, а до 15 лютого - будівництва тимчасового термінала.

Реклама:

План також передбачає, що до 15 березня 2010 року буде розроблено і затверджено тендерну документацію для визначення генерального підрядника для виконання робіт з реконструкції існуючого пасажирського термінала.

Цей план затверджено урядом замість попереднього, який був затверджений у червні.

Зокрема, план передбачав, що проект і титул будівництва нового й існуючого термінала повинен був бути поданий Кабміну до 1 грудня.

Крім цього, передбачалося, що розроблення й затвердження тендерної документації для визначення генерального підрядника щодо реконструкції існуючого термінала відбудуться до 1 грудня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!